Keresés a bubb.hu oldalakon:
Portfólió fotózás
Mezoterápia

Mezoterápia

Frakcionált lézerkezelésFrakcionált lézerkezelés hatásos és gyors bőrfiatalítás ráncok, hegek, bőregyenetlenségek kezelésére. Már egy lézerkezelés után látható eredmények a ráncok, pattanásos hegek és bőrfiatalítás esetében.
frakcionált lézerkezelés, frakcionált lézer kezelés, azonnali bőrfeszesítés, lifting hatás
Hartmann Natúrkozmetika,bőrfiatalítás kedvezménnyelBőrfiatalítás a jelenleg létező legeredményesebb orvos-kozmetikai készülékkel, a MESO I LASER-rel. Látogass el hozzánk, hogy szebb, feszesebb és fiatalabb legyen a bőröd!
bőrfiatalítás,laser,orvos-kozmetikai,kezelés,látványos
Hatékony hidratálás oxigénes géppelSorakoznak a polcokon a legújabb kozmetikai gépek: HIFU, IPL - egyszóval minden, ami megkönnyíti a legtöbb kozmetikus munkáját. Nem kell olcsó, hasznavehetetlen berendezésekkel dolgoznia! Mind a HIFU gép, mind pedig az IPL gép jó társa lesz az arc és testkezelések, egyéb beavatkozások során. Jelentkezzen képzéseink egyikére, tudjon meg többet használatukról! Elmerülhet a szakma rejtelmeiben, szalonunk nyitva áll. Reméljük, hogy Önnel is tapasztalatot cserélhetünk a legközelebbi tanácsadáson. Keressen minket még ma!
IPL gép, HIFU gép, oxigénes gépek, kozmetikai gépek
Kamilla Biopatika - Egészséges életmódEgészséges gondolatok szuper dolgokról
Rockabellabeauty mezoterápiaMezoterápiás hatóanyagaink képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott terápiás hatásuk kifejteni. Mezoterápiás kezelésért forduljon a Rockabellabeauty kozmetikához.
Mezoterápia, Mezoterápia Dunakeszi
Vágás nélküli arcplasztika mezopen készülékkelTűs mezoterápiai kezelések a XIII. kerületben. A legújabb mezopen készülékekkel végzett kezelések még hatékonyabb eredményeket produkálnak.
mezopen
A Kozmetika linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Kozmetika

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat